05.10.2024

Expositie Burnside – Ruud Garst

De mooiste foto’s van Ruud Garst, vanaf 5 oktober te zien in het Burnside Café aan de St. Olafstraat in Deventer.
Het prachtige landschap rondom Deventer is de rode draad in het werk van deze jonge selfmade fotograaf. We openen deze expo met een gezellige borrel op 5 oktober om 16 uur. In de maanden erna is zijn werk dagelijks te bewonderen.

Ruud is voor de meeste skaters beter bekend als Rambo Rudy en de peetvader van de befaamde lokale Rambo Crew. Hij was immers als enige in het bezit van een auto om de crew naar spots te rijden dus ze konden niet om hem heen.

En zoals bij elke skatecrew is er altijd één die de stap zet om een camera te kopen  om de truuken van de crew vast te leggen. En zo is voor Ruud een uit de hand gelopen film hobby uitgegroeid tot zijn liefde voor fotografie.

Ruud werd echter ook een dagje ouder en werd steeds minder gezien met de plank onder zijn voeten. En zo kwam hij ineens op het punt dat ie voor dag en dauw in het natte gras lag te wachten op die ene zonsopkomst die de skyline van Deventer er het allerbest uit laat zien. En deze liefde voor Deventer delen wij met Ruud!

Diepe Deventer en Burnside roots dus!
Opgegroeid met de eeuwige fles cola onder de arm in het skatepark. En nu zelfs met de volgende generatie Garst bezig met de eerste kickturns……

Met deze expo zetten de simpelweg de volgende stap in het verhaal van Ruud Garst.

Zijn landschaps foto’s zijn te bewonderen van 5 oktober tot eind december aan de wanden van het Burnside Café.

Welkom bij ” van Rambo tot Expo”.


Volg Burnside Cafe op Instagram voor alle updates!

Burnside Cafe
Terug naar agenda overzicht